Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Investera i värdepapper

  • Välj bland ett brett utbud av värdepapper och handla till ett av marknadens lägsta courtage.
  • Spara och investera på kort och lång sikt, med tips från våra experter.
  • Handla värdepapper i internetbanken, vår app, på ett kontor eller via Kundcenter.

 

Mother and child using a laptop together in their living room

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Investeringar i finansiella instrument innebär en risk och du kan förlora hela eller delar av ditt investerade kapital. Faktablad och informationsbroschyr för fonder finns i Fondlistan.

Vad är värdepapper?

Ett värdepapper är ett bevis på att du äger en tillgång som du kan handla med. Det ger dig chansen att investera i företag och organisationer med målet att få avkastning på din investering. Det finns många olika värdepapper att välja mellan bland annat fonder, aktier och optioner. Handeln sker vanligen på en marknad - i allmänhet en börs. Alla värdepapper är dock inte noterade.

Olika typer av värdepapper

Fonder

Att fondspara är enkelt, oavsett om du är insatt eller nybörjare. I fondlistan hittar du alla fonder du kan köpa via oss, både från Swedbank Robur och andra fondbolag.

Aktier

Aktier är ett populärt sätt att spara. Hos oss kan du köpa och sälja aktier i din app eller internetbank till aktiemarknadens lägsta priser. Läs mer om aktier och aktiehandel.

Andra värdepapper

Förutom fonder och aktier finns flera andra typer av värdepapper, till exempel optioner, certifikat, warranter och ETF:er. Se vad som passar dig och kom igång.

Kom igång och handla

Våra värdepapperstjänster

Vi har värdepapperstjänster för olika behov. Vilken som passar dig beror på dig och ditt sparande. Läs mer om våra värdepapperstjänster och kom igång.

Så handlar du värdepapper

Du kan köpa värdepapper på flera olika sätt. Handla värdepapper enkelt i internetbanken eller vår app. Du kan även ringa vårt kundcenter eller besöka ett kontor.

Aktiellt

Dagliga bolagsanalyser, börskommentarer, aktierekommendationer, förvaltarkommentarer och tips runt pension och privatekonomi.

Tips!

Har du ett stort belopp att placera?