Hoppa till textinnehållet

Privat

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Aktuellt just nu

Vi hjälper dig!

Just nu är det många som funderar extra mycket kring boende, sparande, företagande och andra ekonomiska frågor. Tveka inte att prata med oss. 

Har du skaffat ditt Markarydskort än?

Du har väl inte missat fördelarna med att ha Markarydskortet i plånboken?

Ansök här

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Nyhet! Nu sänker vi courtaget

– från 0 kr per affär.

Tips och råd

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.

Nyheter

2020-11-23 08:00

Boindex Q3: God köpkraft men ökad risk för bostadsrättsföreningar med hög andel hyresintäkter

De flesta hushåll har fortsatt goda möjligheter att köpa en ny bostad, men för dem som inte redan äger en bostad är det svårare. Det visar Swedbank Boindex för tredje kvartalet. En fördjupningsdel av rapporten visar att uteblivna hyresintäkter för bostadsrättsföreningar riskerar att slå hårt mot föreningars ekonomi.

2020-11-03 08:00

Swedbanks Investeringsstrategi – Utökad undervikt i räntor till förmån för aktier

Den accelererande smittspridningen har framkallat nya restriktioner, inte minst i Europa men även i USA. Strategi & Allokering tror inte på en situation likt den vi hade tidigare i år, men de åtgärder som görs nu får definitivt en effekt på den ekonomiska återhämtningen och risken för negativa överraskningar ökar. Strategi &Allokering väljer trots det en utökad undervikt i räntor till förmån för aktier.

  • 2020-11-02 09:05
  • 2020-08-10 15:06
  • 2020-08-10 14:50

Aktuella räntor