Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Placera själv eller få placeringsförslag

Fonder eller aktier? Bekvämt sparande, där du inte behöver hålla koll, eller aktiv sparare? Få konkreta placeringsförslag för fonder utifrån dina behov! Placeringsförslagen byggs upp utifrån risk, spartid och hur aktiv du vill vara. Kom igång och placera nu!

Aktieinspiration

Ta del av våra aktieanalyser, artiklar och bloggar i nättidningen Aktiellt. Du kan också hitta prospekt för nyemissioner och börsnoteringar som vi är med och arrangerar. Se en introduktion till hur du hittar inspiration på Aktiellt

Inte kund hos oss ännu?

Är du inte kund hos oss ännu men vill börja spara? Välkommen in på kontoret så hjälper vi dig att bli kund!

Informationen på denna sida är framställd av Swedbank för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och ska betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Swedbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker.